Τουρισ(κωπ)τικά™

Τουρισ(κωπ)τικά™

Σκωψ ή Γκιώνης

Η επικαιρότητα με σκωπτική ματιά

όταν το φακελάκι χορτάσει βγαίνει στο γιακά

ηκούσθη κι αφτό: "ποιος θα θελήσει να χειρουργήσει με φορολογούμενο φακελάκι το απόγευμα αντί με αφορολόγητο το πρωί". Η μόνη απορία πλέον είναι αν ο επίσημος τιμοκατάλογος (από 300 μέχρι 2.000) επηρεάστηκε από/ή επηρεάζει τας πραγματικάς τιμάςςςς.

η διάσπαση της διάσπασης

η τρίχα τριχιά, το φύλο των αγγέλων, ο ναρκισσισμός των μικροδιαφορών και άλλα ορέα οδηγούν στο να κλίνει η Αριστερά, διεθνώς, αλλά ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, την διάσπαση σε όλες τις πτώσεις, ώστε η εντελώς μειοψηφική Δεξιά, πρακτική, οργανωμένη και πάντα ενωμένη για την κουτάλα, να μακροημερεύει. Τελικά πρόκειται για διάσπαση προσοχής από τα μείζοντα.

Τζάμπο λαμπιόνια βυθισμένα

Αντί να γίνει μουσείο (ή, αν τους έπεφτε βαρύ, έστω μπαρ-καζίνο) εκεί που βρίσκεται, ως τοπόσημο, το ιστορικό πρώτο τζάμπο της Ολυμπιακής θα βυθιστεί στη Τζιά, με την σύμφωνη (ομόφωνα!) γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού που πρόφτασε μήπως και το...κέρδιζε άλλο νησί. 'Αλλα αντί άλλων. 

πρωινά, όχι απογευματινά

Είναι δυναμόν ο πληρώνων να περιμένει να έρθει το απόγευμα και ο κατάκοπος Ιατρός; Απαράδεκτον, ας περιμένουν οι τζαμπατζήδε!

20 δις για 40 πετούμενα;

Πεταμένα και πετούμενα...Τζάμπα είναι, με 20 δις ούτε τις συντάξεις για ένα χρόνο δε πληρώνουμε. Αυτά θα τα βλέπουμε παρκαρισμένα και καλογυαλισμένα (γιατι κοστίζει κι'άλλο η χρήσις) και θα τα καμαρώνουμε, αντίθετα δηλαδή με τους συνταξιούχους που ούτε γυαλίζουν ούτε κάθονται σε μια γωνιά.

Μεσογαίας ή Μεσαιωνογαίας;

Εποχικότητα & περισπούδαστες αναλύσεις

Για να κερδίζετε χρόνο: ο τουρισμός είναι εποχικός διότι υπάρχουν εποχές. Διότι λιγότεροι θέλουν να τουρτουρίζουν στις διακοπές τους.

Ιστορικοί Αμπελώνες

Μπορεί να "αναδειχθούν" "ιστορικοί αμπελώνες" που δεν υπήρχαν; Βεβαίως, σύμφωνα τουλάχιστον με το δελτίο τύπου μεγαάλης ξενοδοχειακής μονάδος, επίσης ιστορικής, αφού δραστηριοποιείται σε ιστορικόν τόπον.

Κατάρα-λα-λα

Με τέτοιο όνομα το μέλλον του θρυλικού αναψυκτηρίου ήτο προδιαγεγραμμένονν. Κατάρα ιντιντ, αλλά μήπως επανέλθει υπό άλλην μορφήν καθότι φιλέτον.