Τουρισ(κωπ)τικά™

Τουρισ(κωπ)τικά™

Σκωψ ή Γκιώνης

Η επικαιρότητα με σκωπτική ματιά

Μαστίγαθλον

Η καινοτομία στην δημιουργία νέων αθλητικών εκδηλώσεων δια προσέλκυσιν (και άλλων) τουριστών καλά κρατεί, εν μέσω κάφσονοσ: στη Χίο, στα πλαίσια του Μαστίχαθλου, οι αθληταί καλούνται να τρέξουν, να ποδηλατήσουν και να κολυμβήσουν, αλλά περιέργως όχι να καταναλώσουν την διάσημον μαστίχαν. Να προτείνουμε ένα νέο τρίαθλον, το Μαστίγαθλον, το οποίο υπό 45 βαθμών υπο σκιάν θα περιλαμβάνει μαστίχα, μαστίχα-υποβρύχιον και μαστί-γωμα.

Σφραγίσματα & "Δόντια"

Ενώ ένα δόντι συνήθως σφραγίζεται μέχρι 2 φορές και μετά βγαίνει, τα αμαρτωλά αγορανομικού ενδιαφέροντος "δόντια" μπορούν να σφραγίζονται σε ετήσια, μηνιαία ακόμη και εβδομαδιαία βάση.... είναι αθάνατα αυτά τα "δόντια".

Καθαρισμοί οικοπεδοφάγων

Η Χαρά του οικοπεδοφάγου, νέα ευκαιρία για να "καθαρίζονται" "και με το νόμο" δασικές και δασωμένες εκτάσεις το νέο σύστημα δηλώσεων ακαθάριστων οικοπέδων; Δε θα μείνει πουρνάρι στη θέση του, ειδικά σε περιοχές που είχαν καεί, γειτνιάζουν με περιοχές νατούρα κλπ.

κάνε και σύ ένα Ινστιτούτο

...με τόση παραγωγή κυβερνητών στον 21ο αιώνα τα ινστιτούτα πρ-πρ (πρωην πρωθυπουργών) κοντεύουν να ξεπεράσουν τα ινστιτούτα αδυνατίσματος. Υπάρχουν και κάποιες συνέργειες, θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τα τελευταία στη χρήση οργάνων γυμναστικής και σεμινάρια ασκήσεων, επικύψεων, κάμψεων, κολοτούμπας κ.α.

Οκιουπέησο ραημζ γουιδ Ντεπορτέησο

Επειδή παρολίγον λυντσάρισμα τουριστών το οποίον εκουκουλώθη, έταιροι τουρίστε που τους αρέσουν τα πρώιμα καρπούζια θα απελαθώσι. Δηλαδή τι το περάσανε, 6άρχεια? πάνε αφτά, τα πάτησε το τζεντριφικέησο με μετρό και χωρίς μέτρο. Πάντως βολικόν να φταίνε για όλα οι τουρίστε διότι και είναι άγνωστοι και φεύγουνε και έρχονται καινουργιοι. Ενώ ας πούμε αν φταίνε οι γείτονες δεν και δεν.

'Ελληνας κροίσος με οκτώ γράμματα

...και 2-3 κόμματα

τα παράπονά σας στον οηέ

Αν κάποιος ταλαίπωρος εργαζόμενος (η απολυμένος) του τουρισμού διαβάσει τα.... << παράπονα >> του ξενοδόχου και του ερμπηενμπή στον διαδικτυακό καθ'ημάς άντρο του ...κεφαλαίου το πιο ευγενικό που θα ξεστομίσει θα είναι εκείνο το παλιό ρεφραίν - στον οηε οηε οηε οηε τα παραπονα σας στον οηε. Κάποιες εύστοχες παρατηρήσεις πάντως που θα μπορούσαν να διατυπωθούν χωρίς το υπόλοιπο μελιστάλακτο σεντόνι.

γκιβ ιτ α ποσιτιβ σπιν ατ ολ κοστ

Το επίπεδο της τουριστικής δημοσιογραφίας είναι, ως γνωστόν, διεθνώς για τα μπάζα, περιοριζόμενο κυρίως σε αναπαραγωγή δελτίων τύπου από παραπλησίως διαφημιζόμενες εταιρείες, σε αναλύσεις στο πόδι, ανώδυνες συνεντεύξεις της πλάκας και αυτολογοκρισία για οτιδήποτε μπορεί να κάνει τζιζ. Αλλά ο τίτλος που είδαμε σήμερα, για την Βρετανία, "το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια" πρέπει να πάρει βραβείο. Οποιοσδήποτε κανονικός δημοσιογράφος θα έγραφε " οι μισές οικογένειες δεν θα κάνουν φέτος διακοπές λόγω της ακρίβειας", ε; Αλλά καμιά ντροπή δεν είναι δουλειά η κάπως έτσι.

αποδράστε στον ουρανό με 25 ευρώ

καλά, τι καύσιμα χρησιμοποιούν;  Αλλά η πιο σοβαρή ερώτηση είναι: κόσμος μπαίνει βγαίνει στα βουνά νυχθημερόν, αφήνει κάτι για την προστασία συντήρηση ή μπάτε σκύλοι αλέστε; Μήπως να δείτε λίγο το θέμα χρεώσεις σε τουρ οπερέητορζ υπαίθρου εκεί ψηλά στον οφυπεκά;

Τραγικά Σλόγκαν

Σε 1 χρόνο από το "Πάμε κι όπου βγει" στο "περιπολικό δεν είναι ταξί". Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, σε μια χώρα αδιάφορων, ανεκπαίδευτων, αναίσθητων, ανευθυνο-υπεύθυνων.